Hankkeessa tapahtuu

Sosiaalisen median ajokortti

Sosiaalisen median ajokortti jatkui viime perjantaina 17.2. Perjantain kalvot ovat liitetty jatkoksi "Sosiaalisen median ajokortti käynnistyi" -otsikon alla olevaan Slideshare -upotukseen. Kannattaa käydä katselemassa.

Virtuaalikahvilan avajaiset

Virtuaalikahvilan avajaiset olivat myös pe 17.2. verkossa ja paikalle oli saapunut seitsemän osallistujaa. Todella mukava aloitus!

Virtuaalikahvilassa esiteltiin kevään tarjontaa ja hieman ideoitiin ja hahmoteltiin mitkä aiheet olisivat hyödyllisiä lisätä ohjelmaan opetustyötä tukeviksi tietoiskuiksi. Keskustelu chatissa oli virkeää ja vapaamuotoista.

Virtuaalikahvilan tulevista ohjelmista erityisesti "Prezi -esitysohjelma" ja "Tabletit opetuskäytössä -tietoisku" herättivät mielenkiintoa. Näiden lisäksi luvassa on mm. animaation käyttöä opetuksessa sekä erityisesti liikunnanopettajille suunnattu virtuaalikahvila HeiaHeia:sta ja sen yhteisöllisyys ja kannustavuus -ulottuvuudesta.

Sosiaalisen median ajokortin ja Virtuaalikahvilan avajaisten tallenteet

Molempien tilaisuuksien tallenteet ovat katseltavissa oikeanpuoleisen sivupalkin linkeistä sekä alla olevista linkeistä:

"pe 17.2. Sosiaalisen median ajokortti, 2.pvä"

"pe 17.2. Virtuaalikahvilan avajaiset"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti