Lähiaikojen koulutukset Osaava-hankkeessa

Itä-Suomen vapaan sivistystyön Osaavassa on tarjolla lähiaikoina seuraavanlaisia maksuttomia koulutuksia vapaan sivistystyön henkilöstölle:

Tule tutustumaan "Virtuaalikahvilaan!" Virtuaalikahvilassa ovat teemoina kevään aikana mm. Prezi, Goanimate ym. Pe 17.2. klo 14-15 on Virtuaalikahvilan avajaiset, jossa esitellään kevään teemoja ja otetaan vastaan ideoita teemoista kevääksi. Virtuaalikahvilat ovat tietoisku -tyylisiä lyhyitä infoja eri aihepiireistä verkossa. Virtuaalikahviloiden näkökulma on eri välineiden hyödyntäminen opetuksessa ja sen valmistelussa sekä tiedottamisessa. Osallistuminen on helppoa eikä Virtuaalikahviloihin tarvitse ilmoittautua!

Linkki Virtuaalikahvilan avajaisiin.

"Verkostoja, parvia ja sosiaalista mediaa oppimisen tueksi" on Popo -hankkeen järjestämä tilaisuus ke 22.2. klo 9-15 Kuopiossa. Kouluttajana on Harto Pönkä. Ilmoittautumiset ja sisältötiedot seuraavasta linkistä (Huom! Myös verkko-osallistuminen):

"Verkostoja, parvia ja sosiaalista mediaa..."

Kolmas koulutus alkuvuonna on "Ajankohtaista tietoturvasta". Petteri Järvisen vetämä tilaisuus ke 29.2. klo 9-16 Kuopiossa käsittelee tietoturvan ajankohtaiskysymyksiä. Alla linkki koulutuksen sisältöön ja ilmoittautumiseen:

"Ajankohtaista tietoturvasta"

Käykäähän ilmoittautumassa näihin hyödyllisiin koulutuksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti