Uusi tallenne sekä muutama koulutuspoiminta

Hei kaikille!

Jälleen on uusi tallenne tullut karttuvaan tallennetarjontaan oikealle puolelle sivupalkkiin. Tällä kertaa tallenne on Virtuaalikahvilasta ja aiheena on tietopaketti Creative Commons -lisensseistä. Erittäin hyvä tietoisku, jossa esitellään eri lisenssityypit, merkinnät ja tärkeimmät paikat lisensseihin ja lisensoituihin materiaaleihin liittyen. Muistakaa käydä täyttämässä osallistumislomake tallenteessa olevasta linkistä, se on tärkeää hankeraportoinnin vuoksi.

Kesän alkaessa ja syksyn koulutustarjonnan hahmottuessa on hyvä muistuttaa myös uusimmista työpajoista syksylle. Näihin pajoihin ilmoittautuminen on jo käynnissä, ilmoittautumiset ja lisätiedot työpajoista löytyvät klikkaamalla linkkejä alla. Työpajat ovat hyödyllisiä ja aiheet ajankohtaisia sekä mielenkiintoisia, tule mukaan!




Itä-Suomen Vapaan sivistystyön päivät ovat Pieksämäellä 30.-31.8. Ilmoittatumiset sinne ovat myös käynnissä. Seuraava linkki johtaa Aluehallintoviraston sivuille, josta ilmoittautumisen voi käydä tekemässä. Sivustolta löytyy myös kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma pdf -muodossa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti