VIRTUAALIKAHVILAN RETKI SECOND LIFEEN

Yhteinen retki Second Lifeen järjestetään 15.6 klo 14-15. Kokoontuminen on tavanomaiseen tapaan Virtuaalikahvilassa. Retkelle osallistuminen ei vaadi muuta kuin ruudulta seuraamista, kuten tavallisestikin. Ja tietysti innokasta kommentointia chatissa.



Teemana on taide virtuaalimaailmassa. Tutustumme Sikstiiniläiskappeliin, joka on rakennettu Vassarin yliopiston virtuaalisaarelle. Pistäydymme renessanssinäyttelyssä ja parissa muussa kohteessa, jossa tutustumme klassisiin ja moderneihin mm. da Vincin, Dalin ja Andy Warholin teosten virtuaaliversioihin.

Tässä pieni "amuse bouche" etukäteen eli traileri, joka on tehty videoimalla Second Lifea. Video on hieman jähmeä tässä tapauksessa. Virtuaalikahvilassa olemme yhdessä Second Lifessa kameran välityksellä, jolloin tekniikka toimii sujuvammin (ainakin toivon hartaasti).

Jos haluatte tutustua Second Lifeen etukäteen tai tulla mukaan Avatar-muodossa, niin 

Second Lifen virallisilta sivuilta voitte hankkia oman avataren ja tulla mukaan.
Opi toinen elämä -wikikurssilla  voitte tutustua Second Lifen perusteisiin.

Antropologi virtuaalimaailmassa on kirjoittamani juttu (n. 15 s) perustuu antropologi Tom Boellstorffin kirjaan Coming of Age in Second Life. An Anthropologist explores the Virtually Human. Kyseessä on sosiaalipsykologian essee, joka on kirjoitettu käytännön näkökulmasta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti